Bästa bloggposterna från 2020

Är du på jakt efter äldre bloggposter? Här hittar du, 2017, 2018 och 2019
I det här inlägget ska vi kolla närmare på 2020. Året Karl Gullö och Ellen Nielsen också började skriva poster.

1. Fem vanliga misstag när du skapar träningsupplägg

Fortfarande lika aktuellt. Upplägg som är tråkiga, för krångliga, för obalanserade, osv. Håll dig borta från dessa 5 misstag så kommer du få behålla dina klienter längre

2. Löpning utomhus eller på löpband?
Ingen högoddsare att detta inlägg blev populärt. Vad är det egentligen för skillnad på att springa utomhur och att springa på banden? Är det ens någon skillnad?

3. Hemmaträning
Erik var snabb på att ge sina bästa tips på hemmaträning. Ett inlägg som är klart bättre än de flesta IG-profiler du kan följa som tipsar om övningar för hemmet.

4. Hur mycket skadar alkohol träningen?
Ett av Ellens första inlägg som också blev hennes mest populära. Kanske inte så konstigt då många säkert tänkt: “Jag har en bra vecka träning bakom mig. Kan jag kosta på mig några glas vin nu i helgen?”

5. Bästa övningsbankerna
Ett av våra mest lästa inlägg i bloggen. Bra läsning både för att det är omöjligt att hålla koll på vad alla övningar kallas men också bra när inspirationen tryter

6. Bästa PT-Appen
Intressant ämne. Också intressant att se att de appar på listan som inte gjort stora uppdateringar senaste tiden inte alls är populära längre. Kanske dags att göra en lista för 2021?

7. Ska en PT ha en PT?
Karls bidrag till 2020-listan. En relevant frågeställning. Borde jag som PT ha en egen PT? Jag undrar hur många tränare där ute som faktiskt tar hjälp med sin egna träning.

8. IntensivePT - Sveriges största PT-Utbildning!
Måste få skryta lite också =) Dubbelt så stora som alla andra utbildningar. Även de som hade långt försprång som The Academy, SAFE och PT-Skolan. Vänta bara tills nästa år…

bästa bloggen 2020
Andreas Hurtig