Funderar du på att bli PT?

I den här texten kommer jag beskriva motsatsen till vad alla böcker säger om sälj.
Om du någon gång har läst en säljbok vet du att det förespråkas att du inte ska acceptera ett “Nej tack”. Du kommer få förklarat för dig hur personen bara inte har förstått vilken bra produkt du erbjuder samt att du förväntas få “Nej” i snitt 7 gånger innan personen köper. Detta är oftast en bra inställning att ha. Speciellt om du jobbar som PT och erbjuder livskvalitet till klienten. Den här texten handlar inte om PT-timmar utan om PT-Utbildning.

Som de flesta i branschen kan tala om för dig är personlig tränare ett helt fantastiskt yrke. Kul arbetsuppgifter, härlig miljö att jobba i, bra lön, du bidrar till en friskare värld, m.m. Så att gå en PT-Utbildning är ett bra första steg. Så vad är då mitt råd till dig som funderar på att anmäla dig?

“Ta det lugnt”
Det är ingen stress att anmäla sig. Även om nästa omgång blir fullbokad kommer det fler i framtiden. Att utbilda sig är ett stort steg som en del kostar pengar. Det är viktigt att det blir rätt. Så när personer mailar IntensivePT och är intresserade av utbildningen får de alltid samma råd. Stressa inte fram ett beslut. Jämför oss med alla andra PT-Utibldningar i Sverige. Kolla vilka föreläsare vi har, kolla igenom vår kursplan, fråga oss frågor så du får svar på allt du undrar. Gör en lista med för- och nackdelar med alla utbildningar. Om du sedan kommer fram till att du vill gå hos oss, vilket jag är övertygad om, kan du anmäla dig till en kommande kursstart.

Man ångrar aldrig en utbildning. Man kan aldrig lära sig för mycket om träning och hälsa. Det kommer alltid finnas en framtid för personliga tränare. Även om du inte tänkt dig jobba med träning är det värt att investera i att lära sig mer om hur kroppen fungerar.
-Det finns många anledningar till att gå en utbildning och vi är säkra på att ingen erbjuder en lika flexibel utbildning som vi dessutom har sett till att den är mest prisvärd av allt ni kan jämföra med.

Har du frågor är det alltid bara att maila oss på support@intensivept.se

funderar på att bli pt
Andreas Hurtig