Vår gemensamma FB-grupp

Jag känner en stolthet när jag tänker på IntensivePT. Största anledningen till detta är faktiskt inte vad vi lärare har skapat utan vad våra elever själva har byggt upp. En kommunity där det är ok att fråga efter hjälp. Där det är ok att tycka och tänka även om man inte är expert på området som diskuteras.

Vår gemensamma grupp för alla som klarat utbildningen är i skrivande stund uppe i 585 medlemmar. Ingen jättehög siffra men med tanke på vilket engagemang vi har i gruppen är den större än allt annat jag personligen är medlem i. Längst nere i detta inlägg finns lite statistik som jag tog en printscreen på tidigare idag. Den visar att ett inlägg i vår grupp visas av ca 400 personer. Det är en procentuellt helt fantastiskt.

Även när det kommer till engagemang är gruppen super. De senaste 5 posterna i gruppen har:
19, 26, 7, 43 och 28 kommentarer. Dessa poster är allt från “Min klient har svårt att gå upp i vikt” till “Min klient har artros men älskar löpning, hur löser vi detta bäst?”

Som PT är det lätt att känna sig ensam. Även dina PT-kollegor är på ett sätt konkurrenter eftersom ni båda säljer samma produkt och det finns en begränsad mängd klienter. Vår grupp tar helt bort den känslan. Här känner man att man har stöd från hundratals tränare och att man alltid kan be om hjälp när man behöver.

Tack alla tränare!

grupp för personliga tränare
Andreas Hurtig