Boken "100 Tips" - Tips nummer 6

Här kommer ett av tipsen från vår bok “100 Tips som tar din PT-karriär till nästa nivå”
Tipset är plockat från kapitel “Bli fullbokad PT”

6. Muta receptionisterna

På en 8 timmarsdag kommer du hälsa på och prata med gissningsvis 10-50 personer. Receptionisterna däremot kan under 8 timmar hälsa på närmare 1000 personer om det är hög aktivitet på gymmet. Ingen i gymmet har mer möjlighet att sälja PT.
Lite då och då kommer någon till gymmet, skaffar medlemskap och ber om att få starta med en PT direkt. Det är då receptionisten som kommer avgöra vilken PT som får klienten. Om de vet att att du mutar dem med choklad och en vinflaska varje gång du får en klient är det väldigt troligt att dessa gratisklienter kommer till er.
Ett annat tips är att trycka upp 1000 extra visitkort. Be receptionisterna dela ut ett kort till varje person som kommer innanför dörrarna. Kanske t.o.m. tillsammans med uppmaningen att: “Ringer eller maila om du vill ha extra hjälp med träningen”.

bli fullbokad PT
Andreas Hurtig