Coach´s Eye till våra tränare

Din utbildning slutar inte när du klarat din examination. Du måste kontant jobba på att bli bättre. Vi vet att detta inte är lätt. Det är därför vi lägger så mycket fokus på vår gemensamma FB-grupp för alla som klarat utbildningen. Där kan du ställa vilka frågor du vill, ta del av tankar, idéer och delade artiklar eller bara be om inspiration till din egen eller din klients träning.

Vår grupp närmar sig 500 tränare nu och en normal dag har vi 4-5 poster med upp mot 10 kommentarer på varje. Vår grupp är den bästa plattformen för att hitta konsensus på vad tränare vill lära sig mer om eller vilka verktyg de vill ha att jobba med.

Ingen tränare verkar förvänta sig något efter att de betalat och fått sin utbildning. De är inte vana att få något extra. Det är därför vi gör så mycket vi kan för att skapa mervärde för våra elever. De får inte en utbildning som pågår i 8-10 veckor. Flera år senare får de fortfarande kunskap, verktyg och bonusar. Helt utan extra kostnad.

För ett år sedan var det många som efterfrågade ett bra program att göra kostupplägg i. Samma månad köpte vi DietistNet till alla våra examinerade tränare.

Nyligen hade vi en omröstning om vad våra elever önskade att vi kunde erbjuda. Klar vinnare i den omröstningen vad “Program för rörelseanalys”. Så vi på IntensivePT köpte en licens så alla våra examinerade tränare har gratis tillgång till programmet.

Vi kommer fortsätta se till att alla våra tränare är nöjda. Inte bara under utbildningen utan även efter.

pt utbildning rörelseanalys
Andreas Hurtig