Googlesökningar: "PT Utbildning"

För många år sedan var utbildning på plats det enda som fanns. Man var tvungen att resa till och från skolan och passa tider på minuten. Ville man repetera något från sin föreläsning fick man förlita sig på sina, ofta knackiga, anteckningar. Men fick också nöja sig med den lokala uppsättningen lärare om man inte hade tur och fick en gästföreläsare lite då och då. Distansutbildning har ändrat på detta. Idag är utbildning både billigare och bättre än den någonsin varit.

Vi på IntensivePT var först med att gå över till distansutbildning. Vilket många i branschen var skeptiska till. Nu har nästan alla PT-utbildningar en distansutbildning i sitt kursutbud.

För många år sedan fick man hålla sig till den kursplan som erbjöds. Det finns begränsade möjligheter till att läsa snabbare eller långsammare än vad utbildningsleverantören hade som standard. Distansbaserade utbildningar har ändrat på detta. Plugga helt i din egna takt. Personer med stressigt jobb, stor familj och mycket träning på schemat är det bra att man kan utbilda sig på kvällar, i vilket tempo man vill. För personer som tycker om när det går fort är det bra att man har möjlighet till intensivutbildning. Något som många i dagens samhälle vill göra. Man vill inte dra ut på tiden utan hellre gå all in och nöta studiematerial.

Tiderna ändras. IntensivePT ändras med tiden. Vi jobbar hårt på att ge våra elever vad de vill ha. Våra första år var det kämpigt. Andra aktörer på marknaden hade många år bakom sig och väletablerade varumärken. Vi startade IntensivePT för att vi kände att det fanns ett hål i marknaden. Vad elever helst ville ha fanns inte. Vi visste att enda chansen att etablera sig på den här marknaden var att försöka jobba hårdare och smartare än alla ändra. Det är fantastiskt kul att se att detta börjar ge resultat.

Här är Googlesökningar för mars 2019.
Det varumärke i branschen som är mest Googlat är “IntensivePT”. 300 exakta sökningar plus 132 sökningar med alternativ stavning. För totalt 432 sökningar. Näst mest eftersökta varumärket var “PT distans” som antingen kan vara utbildningsleverantören eller sökningar där någon söker en personlig tränare på distans. Denna sökning utfördes 122 gånger. På 3:e plats kommer “Eleiko utbildning” med 94 sökningar.

googlesökning.jpg
Andreas Hurtig