IntensivePT + Kraftmark

Våra elever har efterfrågat ett samarbete med en leverantör av träningsutrustning. Vi inledde direkt en diskussion med flera av de stora aktörerna på marknaden. Efter en del förhandling och flera samtal fram och tillbaka fick vi till en deal med vårt förstahandsval: Kraftmark. En aktör som, just som IntensivePT, hela tiden försöker ligga steget före alla andra i branschen. Detta genom att hitta samarbeten, testa olika kampanjer och ta in produkter som inte erbjuds någon annan stans. Självklart erbjuds utrustning av högsta möjliga kvalitet till ett lågt pris. Har du gått IntensivePT blir priset dessutom ännu lägre.

Vi kan erbjuda alla som är klara med vår grundutbildning 12% rabatt på HELA Kraftmarks sortiment. Det blir många sparade hundralappar och tusenlappar genom åren.
Vi har även en representant från kraftmark i vår samlade Facebookgrupp. Det gör att vi direkt kan reda ut frågor eller förmedla erbjudanden utan fördröjning.

Oavsett om du behöver kettlebells, TRX, gummiband, bumpers eller hantlar har Kraftmark allt samlat på samma plats med billig och snabb leverans.

Disclaimer: IntensivePT får ingen kickback eller på något annat sätt ersättning från Kraftmark. Varje krona läggs på att ge så mycket rabatt som möjligt till våra tränare

kraftmark personlig tränare
Andreas Hurtig