EuropeActive + IntensivePT

IntensivePT förlänger sitt samarbete med EuropeActive ytterligare två år.

EuropeActive har länge varit den ledande aktören på PT-licenser för Europa. År efter år jobbar de för att standardisera nivå på PT-Utbildningar och sprida hälsa genom Europa. Detta har gjort den till den idag största organisationen i branschen.

IntensivePT har valt att förlänga sitt samarbete ytterligare två år. I samband med detta har vi även fått godkännande på att ge ut EQF Level 3 tillsammans med vår tidigare EQF Level 4. Det betyder att våra elever blir både “Personal Trainer” och “Fitness Instructor” när de är klara med utbildningen.

Att ha möjligheten att skrivas in i EREPS, det Europeiska registret för personliga tränare, är nästan ett måste för alla som vill jobba utomlands. Vårt fortsatta samarbete betyder att våra tränare, även i framtiden, får denna möjlighet.

accreditation europeactive eqf level 4
Andreas Hurtig