Vår Facebook-grupp!

När du är klar med utbildnigen hos oss får du access till den största tillgången vi har. En grupp för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, osteopater, fysioterapeuter, kirurger, dietister, näringsfysiologer och hundratals personliga tränare.

Att bli en riktigt bra PT tar många år. Förutom ett väldigt omfattande teoretiskt arbete behöver du spendera många långa dagar i gymmet för att samla på dig praktisk erfarenhet. Det är därför det är så bra att ha tillgång till vår grupp. Stöter du på problem, behöver du inspiration, vill du ha hjälp med marknadsföringen? Oavsett vad du behöver finns gruppen där för dig. Dygnet runt!

Våra elever är vår största tillgång. Det bästa med IntensivePT är vår gemenskap och det stöd vi kan ge varandra.

https://www.facebook.com/groups/596818917021186/

facebook personlig tränare
Andreas Hurtig