Ny Bok från IPT

IMG_0515.JPG

I våras lanserade vi träningsboken Maximala Resultat, författad av IPT:s grundare Andreas Hurtig, undertecknad samt en av Sveriges absolut vassaste nutritionister, tillika populära föreläsaren på IPT, Maria Michael. Nu är det dags igen. Bokrelease nummer två is on its way: 

100 tips för dig som vill ta PT-karriären till nästa nivå är en framgångsbok för blivande och verksamma PT:s där vi delar med oss av våra erfarenheter, visdomar och absolut bästa tips. Och med tanke på att Andreas Hurtigs erfarenhet sträcker sig från andra sidan millennieskiftet finns där en hel del guldkorn att hämta. 
   Tipsen sträcker sig genom en rad områden: personlig utveckling, försäljning, fortbildning, träningsmetoder och hur du ger dina klienter riktigt bra resultat. Med sina dryga hundra sidor gör den sig perfekt i PT-väskan för snabb åtkomst och inspiration till arbetsdagen. 

Att läsa böcker är bra. Det vet vi. Och vår nya bok är ett klart lästips till alla PT:s. Den är inte tegelstenstjock (tack och lov) men desto innehållsrikare. 
   Och det säger jag inte (enbart) för att jag delvis skrivit den.  

 

Erik Lavesson