100 Tips som tar din PT-karriär till nästa nivå

Det är namnet på vår kommande bok. Förutom denna introduktion hittar du även så bitar ur boken här på bloggen. Finns snart att köpa på Bokus

Introduktion

För dig som redan läst vår första bok Maximala Resultat behöver vi inte presentera oss närmare. Till dig som inte gjort det (än): läs den. Då vet du att vi, Andreas Hurtig och Erik Lavesson (inte Laverson som det står på omslaget till Maximala Resultat), har avverkat runt femton år som PT:s. Plus minus. Dessa år har inte (bara) varit kantade av framgångar - periodvis har det varit riktigt tufft. För få klienter, klienter som avbokar eller är krävande. Uteblivna betalningar. Klienter som inte får resultat. Långa arbetsdagar, tuffa tider. Det är vi dock tacksamma för nu. Och nu delar vi med oss av våra erfarenheter, bra som dåliga. Gamla som nya. Fördelade på hundra tips som spänner över en rad områden: kost, träning, sälj, trender, personlig utveckling och problemlösning. Och i ett format som är lätt att ta till sig. Perfekt att läsa på bussen eller tåget eller när du har ett break mellan dina PT-klienter. 

Trevlig läsning, Andreas och Erik

Andreas Hurtig