PT-Programmet!

Stockholm


Personlig Träning - 300kr / Timme


Start hösten 2019 - Ansök nu!

Hur är det möjligt? På många gym kostar personlig träning mer än 3 gånger så mycket.
Så hur kommer det sig att vi har möjlighet att erbjuda PT-timmar billigare än vad de kostade för 10 år sen? Svaret är att vi har hungriga studenter som vill skaffa referenskunder.
Just som när du går till en frisörstudent får du din klippning billigare. Hos oss får du din träning billigare när du kommer till våra nyutbildade tränare.
Är en nyutbildad tränare verkligen lika bra som en erfaren tränare? Vi vill ge er tre anledningar att boka en nyutbildad tränare:


1. Tränaren har nyss gått utbildningen och har allt färskt i minnet. Det innebär också att tränaren inte hunnit bli trött på några delar av yrket utan kommer ge 100% hela tiden.

2. Tränaren är inte fullbokad. Det betyder att du får mer uppmärksamhet samt att det finns mer flexibilitet i bokning av träningstimmar.

3. Tränaren kommer vilja ha referenskunder för att visa upp vilka fantastiska resultat dennes klienter får. Så att du får resultat blir extra viktigt för tränaren.


styrketräning personlig tränare

Träning

Träning oavsett vilka mål du har. Bygga muskler, bränna fett, förbättre prestation eller om du helt enkelt tränar för att må bättre och ha en mer trivsam vardag. Våra tränare kan konstruera träningsupplägg till alla lägen.

kostrådgivare

Kostrådgivning

Vegan, vegetarian, pescetarian, allätare, gluten/laktos-intolerant, ingen aptit på morgonen, svårt att äta mellanmål? Våra tränare hjälper dig vad du än har för förutsättningar. Enkelt och lätt att hålla är viktigt!

rehab pt utbildning

Rehab/Prehab

Nästan alla har skador. Det kan vara ryggsmärta, tennisarmbåge eller knän som gör ont. Våra tränare har koll på anatomi, biomekanik och skador vilket gör att de kan assistera i rehab samt undvika framtida skador.


Hur ansöker jag?

Fyll i en intresseanmälan nedan. Där fyller du i en hälsoprofil med mål, förutsättningar, träningserfarenhet och skador så hittar vi rätt tränare åt dig. Du kan antingen välja att träna i din hemstad eller på distans. Valet är ditt. Priset är oslagbart. 300kr/timme för 10 gånger.