Praktik Örebro
Xplore Fitness 

Adress:
Skomaskinsgatan 6, 702 27 Örebro
Det är enkelt att ta sig hit med bil och det finns parkering i området. Vill du åka buss går detta bra från Örebro central. För dig som vill ha en morgonpromenad får du räkna med 35 minuter för att ta dig från centrala Örebro till området.

Boende:
Enklast är att göra en kartsökning på hotels.com och leta rätt på ett hotell som är rätt prisklass och inte ligger för långt bort i fel ände av stan.

Mat:
Du kommer få en timme lunchrast varje dag. Detta är nog med tid för att ta sig till någon restaurang om du inte vill ta med egen mat. För dig med matlåda har vi både kylskåp och mikro på plats. Glöm inte att ta med bestick.

Lokaler:
Lokalen har stora öppna ytor och oftast är mellan 20-30 deltagare med på praktiska dagarna i Örebro. Lokalen har omklädningsrum duschar. Det är bara IntensivePT som är på plats under helgen så det går bra att lämna din väska i lokalen så länge du litar på dina kurskamrater.

Att ta med:
Du behöver ta med träningskläder. Även om det inte är fokus på att träna är det bra att kunna röra sig fritt under t.ex. Screeningen. Det är även bra om du har kläder med fria axlar då detta är något vi kommer tejpa med kinesiotejp. T.ex. Ett linne eller en sporttop. Block och penna kan vara bra att ha. Det går även bra att filma instruktioner om man hellre gör det.

Vad du får på plats:
Du kommer få en t-shirt av oss. Vi ser gärna att du har denna på dig under helgen eftersom vi kommer ta en del bilder och det är snyggt om vi har en enhetlig klädsel. Under hela helgen finns även ett “snacksbord” uppe. Här finns frukt, bars, vatten och energidrycker av olika slag. Kom ihåg att ställa dina energidrycker på en plats du kommer ihåg. Du får även gärna markera vad som är ditt. På så sätt slipper du ta en ny eftersom du inte vet vilken som är din och vi slipper hälla ut litervis av Nocco som står utspridda i lokalen efter dagens slut.

Media:
Tagga gärna de bilder du tar med #IntensivePT. På så sätt samlas alla bilder på en plats och du får tillgång till allas bilder, inte bara dina egna. Ibland har vi en fotograf på plats som tar bilder med systemkamera. Om så är fallet på din omgång kommer bilderna läggas upp på bloggen inom några dagar efter avslutad utbildning. Om du inte vill vara med på några bilder är det bara att maila oss på support@intensivept.se så informerar vi vår fotograf om detta.