Praktik Lund
CrossFit Lund

Adress:
Gnejsvägen 6, 22478 Lund.
Lokalerna ligger strax utanför centrala Lund. Hit tar du dig enkelt med buss eller med bil. Parkering finns i området för dig som åker bil. Om du väljer att gå från centralen är det ca 30 minuter promenad.

Boende:
Eftersom lokalen ligger så pass centralt går det bra att gå från de flesta hotellen som ligger på rätt sida av stan. Ett tips är att söka på kartsök på hotels.com och se vad som ligger nära och är i rätt prisklass för dig.

Mat:
Du kommer få en timme lunchrast varje dag. Detta räcker för att ta sig till någon av de restaurangen som finns i området. Det finns kylskåp och mikro på plats för dig som vill ta med dig mat. Glöm inte att ta med bestick bara.

Lokaler:
Lokalen har stora öppna ytor (430kvm) och oftast är mellan 20-30 deltagare med på praktiska dagarna i Lund. Lokalen har 2 omklädningsrum med duschar. Det är bara IntensivePT som är på plats under helgen så det går bra att lämna din väska i lokalen så länge du litar på dina kurskamrater.

Att ta med:
Du behöver ta med träningskläder. Även om det inte är fokus på att träna är det bra att kunna röra sig fritt under t.ex. Screeningen. Det är även bra om du har kläder med fria axlar då detta är något vi kommer tejpa med kinesiotejp. T.ex. Ett linne eller en sporttop. Block och penna kan vara bra att ha. Det går även bra att filma instruktioner om man hellre gör det.

Vad du får på plats:
Du kommer få en t-shirt av oss. Vi ser gärna att du har denna på dig under helgen eftersom vi kommer ta en del bilder och det är snyggt om vi har en enhetlig klädsel. Under hela helgen finns även ett “snacksbord” uppe. Här finns frukt, bars, vatten och energidrycker av olika slag. Kom ihåg att ställa dina energidrycker på en plats du kommer ihåg. Du får även gärna markera vad som är ditt. På så sätt slipper du ta en ny eftersom du inte vet vilken som är din och vi slipper hälla ut litervis av Nocco som står utspridda i lokalen efter dagens slut.

Media:
Tagga gärna de bilder du tar med #IntensivePT. På så sätt samlas alla bilder på en plats och du får tillgång till allas bilder, inte bara dina egna. Ibland har vi en fotograf på plats som tar bilder med systemkamera. Om så är fallet på din omgång kommer bilderna läggas upp på bloggen inom några dagar efter avslutad utbildning. Om du inte vill vara med på några bilder är det bara att maila oss på support@intensivept.se så informerar vi vår fotograf om detta.