Praktik Kristinehamn
Fight Fit Athletics 

Adress:
3:E Industrigatan 2, 68130 Kristinehamn.
Om du åker tåg eller buss till Kristinehamn har du en kort promenad från centralen till gymmet. Orådet är ett industriområde som ligger centralt. Det finns många parkeringsplatser utanför gymmet så åker du bil behöver du inte oroa dig för var du kan stå.

Boende:
Vi rekommenderar Stadshotellet Kristinehamn. Det är prisvärt, håller bra standard och ligger nära gymmet vi håller till på.

Mat:
Fight Fit Athletics har både kylskåp och mikro för er som vill ta med er mat (Glöm inte ta med bestick). För er som vill köpa mat finns en Coop ca 600 meter från lokalen. De har allt från plocksallad till färdigrätter. Det finns även Pizzeria och några andra restauranger nära lokalen.

Lokaler:
Lokalen har tre stora ytor i separata rum och oftast är mellan 20-30 deltagare med på praktiska dagarna i Kristinehamn. Lokalen har 2 omklädningsrum och 2 duschar. Vi har alltid bokat en av lokalerna endast till IntensivePT så det går bra att lämna din väska i lokalen vi håller till i.

Att ta med:
Du behöver ta med träningskläder. Även om det inte är fokus på att träna är det bra att kunna röra sig fritt under t.ex. Screeningen. Det är även bra om du har kläder med fria axlar då detta är något vi kommer tejpa med kinesiotejp. T.ex. Ett linne eller en sporttop. Block och penna kan vara bra att ha. Det går även bra att filma instruktioner om man hellre gör det.

Vad du får på plats:
Du kommer få en t-shirt av oss. Vi ser gärna att du har denna på dig under helgen eftersom vi kommer ta en del bilder och det är snyggt om vi har en enhetlig klädsel. Under hela helgen finns även ett “snacksbord” uppe. Här finns frukt, bars, vatten och energidrycker av olika slag. Kom ihåg att ställa dina energidrycker på en plats du kommer ihåg. Du får även gärna markera vad som är ditt. På så sätt slipper du ta en ny eftersom du inte vet vilken som är din och vi slipper hälla ut litervis av Nocco som står utspridda i lokalen efter dagens slut.

Media:
Tagga gärna de bilder du tar med #IntensivePT. På så sätt samlas alla bilder på en plats och du får tillgång till allas bilder, inte bara dina egna. Ibland har vi en fotograf på plats som tar bilder med systemkamera. Om så är fallet på din omgång kommer bilderna läggas upp på bloggen inom några dagar efter avslutad utbildning. Om du inte vill vara med på några bilder är det bara att maila oss på support@intensivept.se så informerar vi vår fotograf om detta.