Personlig Tränare
Utbildning
Göteborg 


Bor du i Göteborg och funderar på att bli personlig tränare? Vi på IntensivePT har utbildat många tränare från Göteborg senaste 10 åren. Dessa jobbar nu på SATS, NordicWellness, 24/7, m.fl. Låt oss lista några av anledningarna till att så många väljer oss:

1. Utbildning på distans
Majoriteten av utbildningen är på distans. Du behöver inte sitta på plats för att höra en lärare prata om anatomi. Det gör du lättast hemma framför datorn. Då slipper du dessutom resan fram och tillbaka samt att du slipper anteckna. Allt spelas in och kan repeteras när du vill.

2. PT-Licens
Efter utbildningen får du en licens som heter “International Personal Trainer”. Denna är ackrediterad av EuropeActive (EHFA) EQF Level 4, vilket är den högsta ackrediteringen för personliga tränare. Med denna kan du jobba på de stora gymkedjorna, starta eget, erbjuda PT online, m.m.

3. Lärarteam
Eftersom utbildningen är på distans kan vi välja de bästa lärarna från hela Sverige. Inte bara från Göteborg. Det gör att vi har ett fantastiskt lärarteam av läkare, kiropraktorer, näringsfysiologer, fysioterapeuter och personliga tränare.

4. Kurslitteratur
Det är viktigt att informationen som förmedlas är uppdaterad. Därför jobbar vi inte med böcker utan med digital dokumentation. Ändringar går på 1 sekund vilken garanterar att våra elever får den senaste informationen som är 100% evidensbaserad.

5. Jobba som PT i Göteborg
IntensivePT är Sveriges största PT-Utbildning på distans. Genom åren har vi utbildat många tränare som idag jobbar på gym runt om i Göteborg. Dessa har banat väg för framtida tränare som utbildar sig genom oss. Följ deras fotspår och börja jobba som PT i Göteborg.

Här kan du se hela vår kursplan

Mvh
Team IntensivePT