Här är några fördelar med att vara licensierad genom oss: 


FB-Gruppen:
Du får tillgång till vår samlade grupp där alla som klarat utbildningen finns. Gruppen har hundratals medlemmar med bl.a. läkare, kiropraktorer, näringsfysiologer, sjukgymnaster, dietister och personliga tränare.
Här kan du ställa frågor, be om tips eller bara bolla idéer med andra i branschen.
https://www.facebook.com/groups/596818917021186/

Mentorprogrammet:
Du har möjlighet att boka någon av våra erfarna mentorer att hjälpa dig komma igång på bästa sätt. 10 timmar tillsammans med en duktig PT kommer lära dig vad inga böcker kan förmedla.
www.intensivept.se/mentor

Gratis påbyggnadsutbildning:
Du får gratis tillgång till vår Engelska påbyggnadsutbildning. Detta är perfekt för dig som vill fördjupa dig ännu mer, för dig som vill förbereda dig extra på utlandsjobb eller för dig om vill lägga till 100 timmar gratis på din licens.

Hjälp med reklam:
Har du ett erbjudande du vill pusha? Har du just lanserat en hemsidan du vill ha besökare till eller kanske vill du bara ha likes på din nya FB-sida du satt upp för din verksamhet? Vi hjälper dig! Vi lägger upp dig på bloggen, facebook, twitter och instagram och du når direkt ut till tusentals personer.

Workshops:
Vi erbjuder regelbundet workshops i allt från träning för gravida till olympiska lyft och gymnastik. Du som är licensierad genom IntensivePT har förtur till dessa platser: www.intensivept.se/workshops

Gratis kostprogram:
När du är klar med din utbildning får du gratis tillgång till program för kostregistrering. Där kan du enkelt räkna på energibehov, komponera balanserade måltider samt se diagram för måltid, dag eller vecka. Ett program som annars skulle kosta dig tusentals kronor genom din karriär.

Gratis program för rörelseanalys:
När du är klar med utbildningen får du helt gratis tillgång till ett av världens mest kända program för rörelseanalys. Här kan du enkelt mäta vinklar, jämföra videos mot varandra, spela upp i superslowmotion och pausa i exakt rätt ögonblick för att göra din analys så bra som möjligt. Ett fantastiskt verktyg för alla seriösa personliga tränare.

Årets PT:
Vi ger dig möjlighet att vinna pengar genom att bara göra ditt jobb. Varje år vinner “Årets PT” 10.000kr. Vi har även priser för årets supporter, mentor, och klient. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om priserna är att tagga #intensivept i dina bilder när du tränar klienter: www.intensivept.se/arets

Advanced:
När du har vår första licens “International Personal Trainer” ger vi dig möjligheten att gå påbyggnadsutbildningen “Advanced International Personal Trainer”. Något som endast erbjuds personer som gått vår grundutbildning:
www.intensivept.se/advanced

”PT åt varandra”
I vår samlade grupp för alla som klarat utbildningen har vi en post där man kan byta PT-tjänster. Anna är PT åt Anders och Anders är PT åt Anna. Detta är helt fantastiskt. Både för den egna träningen men också för arbetet som PT. Även här får man inblick i hur andra tränare resonerar och lägger upp träningsupplägg.

Samarbeten:
Du får tillgång till riktigt bra erbjudanden från våra partners.
Kraftmark - 12% på HELA deras sortiment
VitaminWell - Nocco och Barebells direkt från leverantör
Werlabs - Kraftig rabatt för dig och dina klienter

Kontakter
I vår grupp har vi representanter från Sveriges stora gymkedjor som NordicWellness, Actic, Puls&Träning och Elit. Dessa representanter är platschefer och PT-ansvariga för sin anläggning eller region. I gruppen hjälper de till att svara på frågor om arbetsplatsen, lägger ut om de söker personal samt finns listade med kontaktinformation om ni behöver kontakta dem direkt.

Uppdateringar:
Vill våra elever veta mer om något ämne? Vi fixar ett blogginlägg! Önskar våra elever uppdatering på studier? Vi postar detta i FB-Gruppen? Finns det några intervjuer våra elever vill att vi göra med experter? Vi spelar in ett avsnitt av PT-Podden. Vi ser hela tiden till att uppdatera våra elever med vad de vill ha!