International Personal Trainer

PT Utbildning
på distans
 

 
pt utbildning distans.jpeg

Kampanjpris 19.900kr för samtliga omgångar.
I priset ingår allt. Studiematerial, licens samt examination. 

IntensivePT - Distansutbildning PT
Kursstart: 24:e September - Platser kvar: 1

IntensivePT - Distansutbildning PT
Kursstart: 29:e Oktober - Platser kvar: 5

IntensivePT - Distansutbildning PT
Kursstart: 26:e November - Platser kvar: 11

Anmäl dig nu!


Vi förstår att du inte har obegränsat med tid. Det är därför vi har skapat en intensivutbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta.
Vi var först i Sverige med att gå över till detta utbildningsformat och idag är vi överlägset störst. Vi hjälper hundratals personer att utbilda sig och få jobba som personliga tränare varje år. 

Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efter utbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration. Vi finns där...

 

"Superbra föreläsare med intressanta och givande föreläsningar"
-Veronica Holm, Prema Yoga

"En kanon bra utbildning. Med mkt kompetenta lärare och föreläsare. Det är en tuff utbildning som kräver en otrolig disciplin under studierna. Jag kan varmt rekommendera denna."
-Erika Hjäpre, Sportlife

'"Intensiv, intressant och grymt kul utbildning där man måste ha fullt fokus all vaken tid för att ta in, smälta och lära. 5 hantlar av 5 möjliga åt alla föreläsare/utbildare i både de teoretiska och praktiska delarna av kursen. Rekommenderas!"
-Pernilla Nord, Träna Med Mig

"Proffsig utbildning med duktiga föreläsare. Väl genomtänkt med mycket bra innehåll. Rekommenderas varmt."
-Maria Jakobsen, MIPT

"Väldigt seriös och bra utbildning med mycket kompetenta lärare som på ett bra & pedagogiskt sätt går igenom varje föreläsning, alltid tillgängliga att svara på frågor om man behöver det"
-Sara-Maria Lövgren, PT by Sara

"Grymt utbildning! Bra lärare och uppdaterat material. Rekommenderas starkt."
-Emma Lundin, PT365

"Riktigt bra utbildning! Heltäckande och pedagogiskt. Materialet känns genomtänkt och alla lärare är engagerade. Stark rekommendation från min sida" 
-Erik Jernberg, Barbell Club Bergslagen

"Mycket bra utbildning med engagerade lärare/föreläsare. Rekommenderar verkligen utbildningen för dig funderar på PT eller bara är intresserad av hur du bäst tar hand om din kropp."
-Sara Michaelsdotter

 

Intesive PT på TrustPilot:

Några av de gym våra elever nu jobbar på:

Några av våra partners:

Några av de skolor du kan skriva examen på: