5 saker du behöver veta om IntensivePT

Varför väljer våra elever just IPT? Det finns ju en mängd utbildningar för personliga tränare så den frågan är självklart av stort intresse. Vi på IPT har länge arbetat med distansutbildning, långt innan coronapandemin. Vårt mål var från början att bli den största PT utbildningen i Sverige, därför vill vi nå så många deltagare som möjligt. Priset, upplägget och vårt unika stöd innan, under och efter utbildningen är viktiga faktorer.

  1. Liveföreläsningar

    Varje kurs inleds med 3 veckor liveföreläsningar kl 17-22. Kan du inte vara med live? Inga problem! Allt spelas in och du kan se det på din kurssida!

    Fördelen med att delta live är att du kan ställa frågor direkt till föreläsaren i chatten. Bra va?! Förutom liveföreläsningarna har du tillgång till mer kursmaterial på din kurssida.

2. Erfarna föreläsare

Listan över våra föreläsare kan göras lång. Med bred kunskap och erfarenhet hjälper vi våra elever hela vägen till licensen (och även efter) Här är några av våra föreläsares specialistområden:

  • Tävlingscoach

  • Fysioterapeut

  • Massageterapeut

  • Svensk mästare tyngdlyftning

  • Yogalärare

  • Sportmassör

  • Crossfit atleter

  • Mammatränare

  • Näringsfysiolog

  • Läkare

  • personliga tränare så klart!

....och listan kan göras ännu lägre. Kolla gärna in alla våra lärare här.

3. Flexibelt studietempo

“Hur långt tid tar utbildningen?” En av våra vanligaste frågor! Sanningen är att det inte går att svara på. Det är helt upp till dig!

Du väljer själv när du vill skriva din examination. Studera i egen takt och bestäm om du vill lägga t.ex. 3 månader eller 1 år på studierna. Du har alltså möjlighet att kombinera studierna med annan sysselsättning om du önskar.

Vi värdesätter flexibelt studietempo

4. Internationell PT licens

När du är färdig med utbildningen blir du Lic PT och kostrådgivare. Du kan läsa mer om vår internationella licens här. Vår licens är perfekt även för dig som vill arbeta som personlig tränare utomlands då du skrivs in i EREPS.

5. Därför är utbildningen så billig jämfört med andra i branschen

Vårt mål när vi startade var att om 5 år vara största PT-Utbildningen i Sverige och om 10 år vara största PT-Utbildningen i Europa. Vi uppnår detta genom att nå ut till så många deltagare som möjligt så fler från chansen att se hur bra vi är samt rekommendera oss till sina vänner.

Utbildningen kostar 19.900 kr och du kan delbetala 12 eller 24 månader utan extra avgifter.

Några avslutande ord

Utbildningen passar både dig som är arbetslös och dig som har ett heltidsjobb. Läs i det tempo som fungerar för dig! Du får stöd hela vägen och efter utbildningen har du möjlighet att gå med i vår facebookgrupp för färdigutbildade elever. En värdefull plats att ställa frågor och ge tips! Välj den utbildning som du känner dig bekväm med och fundera på vad som faktiskt är av högst värde för just dig!

Mer läsning

Blogg (13).png
Guest User