ÅRETS PT - 2019

IntensivePT vill belöna grymma prestationer i träningsbranschen. Både med ära och pengar. Många tränare offrar en stor del av sina dagar till att verkligen erbjuda sina klienter en bra tjänst och service. Många av dessa jobbar tidiga morgnar till sena nätter, erbjuder support via e-mail och SMS nästan dynget runt samt går “the extra mile” för sina klienter. Vi vill lyfta fram dessa fantastiksa individer. “Årets PT 2019” handlar inte om hur många följare du har på Instagram, hur många kosttillskottsföretag som sponsrar dig, hur stark du är eller hur många nya träningstrender du hoppar på. Istället bygger vi våra nomineringar på våra två ledord: Kompetens och engagemang.


När:
November 2019
Hur:
Tagga #IntensivePT och delta
Vinst:
10.000kr till årets PT
Vinnare:
3 finalister utses av IntensivePT

arets+pt.jpg

ÅRETS PT - 2019

10.000kr

Priset kommer tilldelas den tränare som under hela året visat en outtröttlig vilja att hjälpa sina klienter. Tränaren uppvisar kreativitet både i sina träningsupplägg och i sitt sätt att motivera sina klienter. Klienters resultat visas upp och bra prestationer lyfts fram.

 
mentor personlig tränare

MENTOR

2000kr

Priset kommer tilldelas den mentor som hjälpt nya tränare på ett bra och effektivt sätt. Tränaren som kickstartar karriären för nyutbildade kollegor och ser till att alla får med sig en positiv upplevelse av Mentorprogrammet.

ambasador utbildning personlig tränare

AMBASSADÖR

5000kr

Priset kommer tilldelas tränaren som representerar IntensivePT på bästa sätt. Tränaren som tipsar andra om utbildningen och lyfter fram varumärket. Tränaren som är aktiv på Instagram genom att kommentera bilder och bidra i diskussioner.

supporter.jpg

SUPPORTER

2000kr

Priset kommer tilldelas till tränaren som är aktiv och hjälpsam i vår samlade facebookgrupp. Tränaren som svarar på frågor och pekar nya medlemmar i rätt riktning. Ett “Hej och välkommen” eller “Bra jobbat” räcker långt i vår grupp.

pt kund

PT KUND

2000kr

Priset kommer tilldelas någon av era klienter. Vem som får priset kommer ni själva påverka genom att nominera era klienter i slutet av året.