Praktik Stockholm
CrossFit 162 West

Adress:
Skattegårdsvägen 130, 16250 Vällingby.
Det finns gott om parkering för er som åker bil. Om ni vill åka kommunalt kan ni enkelt åka till Vällingby Centrum och gå den sista biten till lokalen. Vill man undvika gå finns det bussar som tar er närmare lokalen.

Boende:
Vi har ett samarbete med NOFO-Hotel. Detta ligger i Centrala Stockholm och innebär en resväg på ca 40 minunter antingen med bil, taxi eller kommunalt.

Mat:
CrossFit 162 West har både kylskåp och mikro för er som vill ta med er mat (Glöm inte ta med bestick). För er som vill köpa mat finns en ICA ca 600 meter från lokalen. De har allt från plocksallad till färdigrätter. Det finns även Pizzeria ca 200 meter bort. Vill man ta sig till Vällingby center finns där många olika restauranger att välja på.

Lokaler:
Lokalen har stora ljusa ytor och oftast är mellan 20-30 deltagare med på praktiska dagarna i Vällingby. Lokalen har både omklädningsrum och duschar. IntensivePT har bokat en del av lokalen där endast våra kursdeltagare får hålla till. Där kan du lämna din väska så länge du litar på dina kurskamrater.

Att ta med:
Du behöver ta med träningskläder. Även om det inte är fokus på att träna är det bra att kunna röra sig fritt under t.ex. Screeningen. Det är även bra om du har kläder med fria axlar då detta är något vi kommer tejpa med kinesiotejp. T.ex. Ett linne eller en sporttop. Block och penna kan vara bra att ha. Det går även bra att filma instruktioner om man hellre gör det.

Vad du får på plats:
Du kommer få en t-shirt av oss. Vi ser gärna att du har denna på dig under helgen eftersom vi kommer ta en del bilder och det är snyggt om vi har en enhetlig klädsel. Under hela helgen finns även ett “snacksbord” uppe. Här finns frukt, bars, vatten och energidrycker av olika slag. Kom ihåg att ställa dina energidrycker på en plats du kommer ihåg. Du får även gärna markera vad som är ditt. På så sätt slipper du ta en ny eftersom du inte vet vilken som är din och vi slipper hälla ut litervis av Nocco som står utspridda i lokalen efter dagens slut.

Media:
Tagga gärna de bilder du tar med #IntensivePT. På så sätt samlas alla bilder på en plats och du får tillgång till allas bilder, inte bara dina egna. Ibland har vi en fotograf på plats som tar bilder med systemkamera. Om så är fallet på din omgång kommer bilderna läggas upp på bloggen inom några dagar efter avslutad utbildning. Om du inte vill vara med på några bilder är det bara att maila oss på support@intensivept.se så informerar vi vår fotograf om detta.