Praktik Stockholm
CrossFit Södermalm 

Adress:
Tjärhovsgatan 21A, 11628 Stockholm.
Ingång till lokalen sker från parkeringen. INTE genom glasdörrarna.
Det är lätt att ta sig till adressen kommunalt. Flera av busslinjerna stannar på tjärhovsplan som är 50 meter från lokalen. Åker du tunnelbana kan du gå av i Slussen eller Medborgarplatsen och gå sista 400 meter till lokalen. Parkering i området kan vara svårt och kostar pengar även på helger

Boende:
Vi har ett samarbete med NOFO-Hotel. Detta ligger ca 100 meter från lokalen. Om du anger “IntensivePT” (via telefon) när du bokar får du specialpris och frukost inkluderat. I övrigt ligger många bra hotell i närheten. Scandic Malmen och Sjöfartshotellet är båda mycket bra och ligger ca 500 meter bort.

Mat:
CrossFit Södermalm har både kylskåp och mikro för er som vill ta med er mat (Glöm inte ta med bestick). För er som vill köpa mat finns en ICA ca 200 meter från lokalen. De har allt från plocksallad till färdigrätter. Det finns även många restauranger i härheten. Inom 500 meter finns Primbuger, Thai Wok House, Hermanns (veganskt), Taco Bar och Olivens Pizza. Vi visar dig gärna vägen.

Lokaler:
Lokalen har två våningar och oftast är mellan 20-30 deltagare med på praktiska dagarna på Södermalm. Lokalen har 2 omklädningsrum med 3 duschar i varje. Det är bara IntensivePT som är på plats under helgen så det går bra att lämna din väska i omklädningsrummet så länge du litar på dina kurskamrater.

Att ta med:
Du behöver ta med träningskläder. Även om det inte är fokus på att träna är det bra att kunna röra sig fritt under t.ex. Screeningen. Det är även bra om du har kläder med fria axlar då detta är något vi kommer tejpa med kinesiotejp. T.ex. Ett linne eller en sporttop. Block och penna kan vara bra att ha. Det går även bra att filma instruktioner om man hellre gör det.

Vad du får på plats:
Du kommer få en t-shirt av oss. Vi ser gärna att du har denna på dig under helgen eftersom vi kommer ta en del bilder och det är snyggt om vi har en enhetlig klädsel. Under hela helgen finns även ett “snacksbord” uppe. Här finns frukt, bars, vatten och energidrycker av olika slag. Kom ihåg att ställa dina energidrycker på en plats du kommer ihåg. Du får även gärna markera vad som är ditt. På så sätt slipper du ta en ny eftersom du inte vet vilken som är din och vi slipper hälla ut litervis av Nocco som står utspridda i lokalen efter dagens slut.

Media:
Tagga gärna de bilder du tar med #IntensivePT. På så sätt samlas alla bilder på en plats och du får tillgång till allas bilder, inte bara dina egna. Ibland har vi en fotograf på plats som tar bilder med systemkamera. Om så är fallet på din omgång kommer bilderna läggas upp på bloggen inom några dagar efter avslutad utbildning. Om du inte vill vara med på några bilder är det bara att maila oss på support@intensivept.se så informerar vi vår fotograf om detta.