Personliga kondittionsträningsprogram online - erbjudande till alla IPT-tränare

Jag har fått några förfrågningar från några av er tränare om jag kan hjälpa er med att göra träningsprogram åt era klienter. Jag har därför tagit fram en tjänst som jag kallar “Personligt konditionsträningsprogram - online” där jag hjälper klienter att ta fram personligt anpassade träningsschema för olika konditionsmål.

traningsprogram.jpg

Det är en tjänst som jag tar 795 kronor för men till alla er IPT-tränare ger jag 200 kronor rabatt, dvs ni betalar endast 595 kronor men ni debiterar er kund 795 kronor och tjänar alltså 200 kronor för att ni förmedlar kontakten. Dessutom har ni ett utmärkt tillfälle att sälja fler PT-timmar till er klient genom att hjälpa dem med den styrketräning som ingår i programmet. Troligen behöver de också hjälp med kostupplägg, tester och motivation.

Det går till så att klienten fyller i ett formulär på nätet (kanske med er hjälp) där hen beskriver sitt mål, sin träningsbakgrund och sina förutsättningar. Utifrån dessa uppgifter sätter jag sedan ihop programmet och mailar det till klienten, eller dig. Sedan är det bara att köra igång. Varje program är 12 veckor långt, vilket är den tiden som jag rekommenderar. Därefter bör man göra en utvärdering och sedan ta fram ett nytt program. Vill man ha ett längre program från början (om det t.ex. är 15 veckor till dagen med stort D) kostar det 50 kronor extra per vecka. Leveranstiden är cirka 1 vecka.

Mer information finns på min hemsida.

Välkomna att höra av er på mail för mer information (glöm inte skriva att ni är IPT-tränare, så jag inte missar er rabatt).

Daniel Evaldsson