IntensivePT Awards - 2019

IntensivePT Awards 2019

Vi kommer lyfta fram personer vi tycker gjort ett extra bra jobb under 2019. Fått fina resultat med klienter, motiverat personer i sin omgivning och på andra sätt bidragit till att framhäva träning och hälsa i Sverige.

Plattformen vi kommer använda för detta är till största del Instagram. Vi kommer regelbundet kolla igenom hashtag intensivept för att se hur ni jobbar och hur ni kommunicerar med er omgivning. I slutet av året kommer vår jury, Karl Gullö & Andreas Hurtig, utse vinnare varje kategori.

Våra utmärkelser:

“Årets Personliga Tränare” 
10.000kr
Priset kommer tilldelas den tränare som under hela året visat en outtröttlig vilja att hjälpa sina klienter. Tränaren som uppvisar kreativitet både i sina träningsupplägg och i sitt sätt att motivera sina klienter. Klienters resultat visas upp och bra prestationer lyfts fram.

“Årets Ambassadör” 
5000kr
Priset kommer tilldelas tränaren som representerar IntensivePT på bästa sätt. Tränaren som tipsar andra om utbildningen och lyfter fram varumärket. Tränaren som är aktiv på Instagram genom att kommentera bilder och bidra i diskussioner.

“Årets Supporter”
2000kr
Priset kommer tilldelas till tränaren som är aktiv och hjälpsam i vår samlade facebookgrupp. Tränaren som svarar på frågor och pekar nya medlemmar i rätt riktning. Självklart är det viktigt att poster och kommentarer håller hög kvalitet men nästan viktigare är att ha en bra attityd och ge ett trevligt bemötande. Ett “Hej och välkommen” eller “Bra jobbat” räcker långt i vår grupp.

“Årets Mentor”
2000kr
Priset kommer tilldelas den mentor som hjälpt nya tränare på ett bra och effektivt sätt. Tränaren som kickstartar karriären för nyutbildade kollegor och ser till att alla får med sig en positiv upplevelse av Mentorprogrammet.

“Årets PT-kund” 
2000kr
Priset kommer tilldelas någon av era klienter. Vem som får priset kommer ni själva påverka genom att nominera era klienter i slutet av året.

årets personliga tränare
Andreas Hurtig