Boktips: "15 år som PT:s" av Erik Lavesson, Andreas Hurtig & Maria Michael

https://www.bokus.com/bok/9789188635396/15-ar-som-pts-maximala-resultat/
 

Synopsis:
__________________________________________________________
 

30 år som PT:s - våra bästa tips. Den ultimata kost-, tränings- och livsstilssboken.

Två PT:s samlade erfarenhet - 30 år på 150 sidor. De utbildningar vi gått, böcker och artiklar vi läst - de hundratals klienter vi hjälpt. Allt ryms inte i boken - bara det bästa. Resten har vi sållat bort. Vi har samlat och valt ut våra bästa tips för ökad styrka och muskelmassa, hur du förbättrar din kondition, undviker skador samt hur och vad du ska äta. Och vad du ska göra för att se bättre ut naken. Och mycket mer.

Genomsnittsklienten finns inte - alla är unika. Och vi har tränat dem allihop: människor i varierande åldrar med vitt skilda bakgrunder, livsstil och mål. Våra erfarenheter speglar vi i boken - det finns något för alla. Dig med.

Nybörjare? Läs boken - du undviker år av misstag, bortkastad träning och uteblivna resultat.

Träningsgalen? Läs boken - du kommer få användbara idéer och tips som tar din träning till nya höjder.


PT eller blivande? Kunskap är makt - boken ger dig inspiration och råd som både hjälper din karriär och dina klienters utveckling.

Ointresserad av träning? Läs boken - du kanske ändrar dig. Eller - den perfekta presenten.

Skadad? Otur men läs boken. Vi lär dig hur du bäst tränar runt skadan och behandlar den. Du kommer tillbaka starkare, klokare och snyggare.

Konditionsfanatiker? Grymt. Läs boken - du får ett eget kapitel. Förutom allt annat.

Gillar du att äta? Vad bra - vi med. Vi lär dig hur, vad och när du ska äta för att bygga muskler, bränna fett och må och prestera på topp.

Läs boken - du kommer hitta något för dig. Läs, begrunda, inspireras, applicera - sätt nya mål - spräng nya gränser. Med hjälp av oss - två PT:s med femton års erfarenhet vardera.

Det finns redan en uppsjö träningsböcker på marknaden - för många enligt somliga. Det finns dock få som täcker in så mycket som vår bok gör. Vi har samlat femton års praktisk erfarenhet kombinerat med moderna forskningsrön  i en lättläst och överskådlig bok. Teori och praktik, styrka och kondition, bygga muskler och bränna fett, motivation och specialtips - allt som behövs för att nå träningsmålen och toppa formen.

Boken passar de flesta, unga som gamla, nybörjare som avancerade. Informationen är lätt att ta till sig och går snabbt att applicera - och leder till snabba men långvariga resultat.

15 år som pts.jpg
Andreas Hurtig