PT Utbildning
Utomlands

Vore det inte fantastiskt om du kunde läsa din PT-Utbildning när du är på semester?
Den stora fördelen med utbildningar på distans är att du kan göra dem när du vill. När du har semester finns det alltid lite extra tid över. Lyssna på våra inspelningar på planet påväg till din destination. Läs vår dokumentation vid poolen på hotellet och se föreläsningar på kvällen innan du ska somna. Plugga när det passar dig!

Vår PT-Utbildning kan du läsa helt i din egna takt. När du vill.
Utbildningen består av 3 block. Första delen är den teoretiska delen. Om du är helt ledig och läser din PT Utbildning utomlands på semestern kommer det gå fort att ta sig igenom detta. Om du jobbar samtidigt får du räkna med att det tar 4-6 veckor.
Efter det teoretiska bokar du in dig på en praktisk helg i Stockholm, Lund, Örebro eller Kristinehamn. Mer om detta här! När den praktiska helgen är avklarad är det bara examinationen kvar. Även denna gör du på distans. Du har två veckor på dig att ta dig igenom våra 14 delprov. Även om du misslyckas skriver du om helt gratis.
När du är klar med din utbildning får du en licens som heter “International Personal Trainer” och har en EuropeActive EQF Level 4 ackreditering. Med denna kan du jobba i hela Europa.

Varför gå utbildning till personlig tränare hos oss?

  • Komplett kursplan

  • 100% support oavsett hur lång tid du behöver

  • Internationell PT-licens

  • Möjlighet att skrivas in i EREPS

  • Riktigt bra pris. Endast 19.900kr

  • Möjlighet att delbetala räntefritt

Bläddra runt på hemsidan så kommer du se varför så många väljer oss. Dyker det upp några frågor är det bara att skriva till oss i live-chatten eller ringa oss på 08-40911150

För dig som redan bestämt dig för att du vill ta steget är det bara att boka här: