Få fler kunder med ett enkelt tips - IDAG!

Få fler kunder med ett enkelt tips - IDAG!

Ibland vill man ha fler PT-Klienter. Så är det bara. Idag kommer ett väldigt kort och enkelt tips till hur du kan få in fler klienter och det börjar redan idag.

Fråga dina nuvarande klienter om de känner någon som de tror skulle behöva din hjälp

That’s it. Så enkelt var dagens bloggpost. Om du har klienter idag kan du fråga dem på plats. Annars kan du SMSa dina favoritklienter och skriva något i stil med: “Just nu har jag två luckor för PT-Klienter och jag vill egentligen bara få in roliga kunder. Det är alltid lika roligt att ha dig på gymmet så jag tänkte höra om du har en eller två vänner som skulle kunna behöva min hjälp med deras träning?”

Här gör du två riktigt bra saker. Du bekräftar den här klienten och säger att du älskar att ha dem som din kund. Det är fantastiskt! De blir glada över att känna sig sedda och viktiga. Självklart kommer de att vilja hjälpa dig att hitta roliga personer som du kan träna.

Ge det ett försök idag och var inte nervös. Har du en bra rapport med dina klienter är det världens naturligaste fråga. Våga testa. Det kommer gå bra - jag lovar.

Vet du sedan vad du ska göra när du har fått in en ny klient? Om inte bör du verkligen lyssna på vårt PT-Podden avsnitt “Vad ska du göra de första timmarna med en ny klient”. Det är mycket billigare att behålla en klient än att skaffa en ny. Så se till att du gör rätt från början!