Feedback från elev

Idag fick vi in så fin feedback att det fick bli ett eget blogginlägg. Tack så mycket Sara

Jag ville ägna en stund åt att ge positiv feedback på det personliga träningsprogrammet som jag nyligen genomförde med IntensivePT.
Jag är grundligt imponerad av kvaliteten på utbildningen och det exceptionella stödet som ges under hela processen. Först och främst måste jag berömma instruktörerna på IntensivePT för deras expertis och undervisningsförmåga. De hade inte bara omfattande kunskaper inom området personlig träning utan hade också en anmärkningsvärd talang för att leverera information på ett engagerande och tillgängligt sätt. Informationen som gavs under utbildningen var både intressant och relevant.
Läroplanen täckte ett brett spektrum av ämnen, vilket säkerställer en omfattande förståelse för personlig träningsprinciper, tekniker och bästa praxis. Jag uppskattade betoningen på praktisk tillämpning, vilket gjorde det möjligt för mig att se den direkta relevansen av den kunskap som förvärvats i verkliga träningsscenarier.
De praktiska träningshelgerna var ett framstående inslag i programmet. Dessa praktiska sessioner gav en möjlighet att tillämpa de teoretiska kunskaper som erhållits i en övervakad miljö. Instruktörerna var uppmärksamma och gav vägledning och feedback för att säkerställa att vi förstod de praktiska aspekterna av personlig träning på ett effektivt sätt. De praktiska helgerna var inte bara lärorika utan också trevliga och skapade en positiv och motiverande atmosfär.
Till sist vill jag uttrycka min uppskattning för det pågående stödet även efter att utbildningen avslutats. Engagemanget från IntensivePT-teamet att fortsätta stödja mig när jag går över till min professionella karriär som personlig tränare är verkligen anmärkningsvärt. Att veta att jag har en resurs att vända mig till för vägledning och råd när jag möter nya utmaningar är ovärderligt och ger mig förtroende för mina framtida ansträngningar. Tack än en gång för ditt engagemang, expertis och engagemang för min engagemang för min framgång. Sara.