Våra bästa boktips 

Här kommer några av de böcker vi tycker är värda att läsa. Oavsett om det handlar om att bli så bra personlig tränare som möjligt eller om det handlar om att utveckla sin egen träning tror vi att du kommer ha nytta av att läsa dessa böcker!

15 år som pts.jpg

Maximala Resultat

En bok av våra lärare Erik Lavesson, Andreas Hurtig och Maria Michael. Samtliga har varit aktiva inom träning och hälsa sedan tidigt 2000-tal. Boken sammanfattar vad författarna har plockat upp under åren. Myter, tips & tricks, genvägar och mycket mycket mer.


biomech.jpg

Biomechanics of S&E

Ger dig de viktigaste grunderna i biomekanik. Något som ger dig en ökad förståelse för helhetsbilden. Rörelse, skador, rehabilitering, prestation och allt annat som har med träning att göra. Hur hänger allt ihop?

100 tips jpg.jpg

100 Tips

100 Tips som tar din PT-karriär till nästa nivå är uppföljaren till Maximala Resultat. Här delar Erik Lavesson och Andreas Hurtig med sig av sina absolut bästa tips om träning och kost. Vad du bör göra mer av, vad du bör undvika, hur du ska tänka när det kommer till klientanskaffning, m.m..


grays anatomy.jpg

Gray's Anatomy

Den riktiga Gray's Anatomy (inte serien) Ger dig allt du behöver när det handlar om anatomi. Det finns en anledning till att denna bok byggt upp ett så bra rykte. Den är enkel att förstå. Presenterar allt på ett snyggt sätt och garanterar att du får med dig rätt information.