Eleverbjudande: Johannes Olsson

Johannes Olsson är en mycket kompetent tränare som gick sin PT-utbildning hos IntensivePT redan 2015. Tre års erfarenhet senare har han nu möjlighet att ta emot några nya klieter. Passa på att ta del av erbjudandet nedan:
____________________________________________________________________________

Vill du ta tag i din hälsa och ditt välmående på allvar men har inte kunskapen gällande träningen och kosten?🏋️‍♂️🍽 Jag hjälper dig och jag är endast ett meddelande bort med all kunskap du någonsin kommer behöva!👨‍🎓📝 
Anlitar du mig som din personliga tränare så har du chansen få dina pass med mig (HELT GRATIS) genom att få 20% rabatt på alla nyrekryterade kunder som du själv drar in!👫💸 och vem vill inte få hjälp utav en kunnig och utbildad PT helt gratis där resultaten kommer tala för sig själv!🤔 Inga mer ursäkter och bortförklaringar!! Ni når mig via (Johannes Health&Fitness) här på Facebook.

johannes olsson personlig tränare
Andreas Hurtig