Workshop-helg: Tyngdlyftning / Styrkelyft med Hassan Ali och Karl Gullö

Workshop helg Tyngdlyftning & Styrkelyft
28 & 29 Juli

Ta chansen och bli diplomerad coach I både tyngdlyftning och styrkelyft med oss på IPT. Denna intensiva helg kommer att bestå av massa teknikträning, tunga lyft och teori runt hur man ska lyfta på bäst sätt. Ni kommer även få teoretisk kunskap om hur man på effektivast sätt lägger upp träningsprogram inom både sporterna och vad som skiljer dom åt. Oavsett om ditt mål är att sätta nya rekord inom grenarna eller att utöka dina kunskaper är den här helgen en förutsättning för dig som vill vara en allsidig Personlig Tränare. Du kommer att ta hem mycket lärdomar att applicera på dina kunder och lära dig hur lyften kan användas i vardagsprogrammeringen. Vi förespråkar att gå på båda dagarna men det är även möjlighet att endast anmäla sig till en av dagarna.

Anmälan: [email protected]
 

karl gullö hassan ali ptutbildning
Andreas Hurtig