IPT-tränaren Tina Hedström anordnar workshop i kost och näringslära

Känner du igen dig när det gäller "Vad ska jag äta idag? Varför går jag inte ner i vikt trots att jag nästan svälter mig? Varför är jag så trött och uppsvullen och sover dåligt? Ont i lederna? Hur ska jag hinna laga bra, näringsrik och god mat? Då är du välkommen på en härlig och inspirerande eftermiddag och kväll på Uringe gårds Herrgård där jag kommer hålla en workshop för dig som vill få tips, kunskap och ideer om kost, träning och hälsa. Vi lagar 7 rätter tillsammans, vegetariskt, kött, fisk, och dessert som vi avnjuter tillsammans under kvällen. Jag är licensierad Kostrådgivare och Personlig tränare och kommer gå igen en massa om Dieter, GI, GL, vitaminer, enzymer, Kolhydrater, fett, protein, näringsämnen, matens väg och upptag genom kroppen, kost vid hård träning respektive vila och hur man komponerar ihop en veckas matsedel efter just din livsstil och familjesituation. Kostnad 995:- (795:- för er som redan är PT -kunder) Anmälan senast 8/1. Mot Faktura

Frågor? 0739860530

https://www.facebook.com/events/761589927366777/

tina hedström
Andreas Hurtig