PT Utbildning
på distans
 

 
pt utbildning på distans.jpeg

Pris: 19.900kr för samtliga omgångar.
I priset ingår allt. Studiematerial, licens samt examination. 


IntensivePT - PT Utbildning
Kursstart: 28:e Oktober - Platser kvar: 2

IntensivePT - PT Utbildning
Kursstart: 25:e November - Platser kvar: 7

IntensivePT - PT Utbildning
Kursstart: 27:e Januari - Platser kvar: 14

IntensivePT - PT Utbildning
Kursstart: 24:e Februari - Platser kvar: 19

Fråga om senare datum? Maila info@intensivept.se

Utbildning Personlig Tränare. Anmäl dig nu!


Vill du bli personlig tränare? Du har kommit helt rätt. Vi har gjort det så enkelt som möjligt att ta första steget. Hur? Vi har skapat en PT Utbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta.
Vi var först i Sverige med att gå över till detta utbildningsformat och idag är vi överlägset störst. Vi hjälper hundratals personer att utbilda sig och få jobba som personliga tränare varje år. 

Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efter utbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration. Vi finns där...

"Superbra föreläsare med intressanta och givande föreläsningar"
-Veronica Holm, Prema Yoga

"En kanon bra PT kurs. Med mkt kompetenta lärare och föreläsare. Det är en tuff utbildning som kräver en otrolig disciplin under studierna. Jag kan varmt rekommendera denna."
-Erika Hjäpre, Sportlife

'"Intensiv, intressant och grymt kul utbildning där man måste ha fullt fokus all vaken tid för att ta in, smälta och lära. 5 hantlar av 5 möjliga åt alla föreläsare/utbildare i både de teoretiska och praktiska delarna av kursen. Rekommenderas!"
-Pernilla Nord, Träna Med Mig

"Proffsig utbildning med duktiga föreläsare. Väl genomtänkt med mycket bra innehåll. Rekommenderas varmt."
-Maria Jakobsen, MIPT

"Väldigt seriös och bra PT utbildning på distans med mycket kompetenta lärare som på ett bra & pedagogiskt sätt går igenom varje föreläsning, alltid tillgängliga att svara på frågor om man behöver det"
-Sara-Maria Lövgren, PT by Sara

"Rekommenderas för alla som vill bli personlig tränare! Bra lärare och uppdaterat material. Rekommenderas starkt."
-Emma Lundin, PT365

"Riktigt bra PT utbildning! Heltäckande och pedagogiskt. Materialet känns genomtänkt och alla lärare är engagerade. Stark rekommendation från min sida" 
-Erik Jernberg, Barbell Club Bergslagen

"Mycket bra utbildning med engagerade lärare/föreläsare. Rekommenderar verkligen utbildningen för dig funderar på PT eller bara är intresserad av hur du bäst tar hand om din kropp."
-Sara Michaelsdotter


 

Intesive PT på TrustPilot:

Några av våra partners: