4.9 Trustpilot

Även om vi hade hoppats på 5.0 är det omöjligt att inte vara stolt över 4.9 i snittbetyg på Trustpilot. Tack alla elever som tagit sig tid att ge oss ett betyg och skriva en text om oss. Här kommer några av se omdömen vi fick under förra året:

Jag förstår nu varför IPT är Sveriges största PT utbildning!

Dunderbra upplägg, roliga och entusiastiska föreläsare underlättar verkligen. Önskar er alla på IPT en god fortsättning och hoppas ni blir (om ni inte redan är) världens största PT utbildning!

En röd tråd genom studier med…

En röd tråd genom studier med närvarande och engagerade lärare. Karl är alltid lika trevlig och peppande! Man känner att de vill man skall klara utbildningen och de tror på dig! Supernöjd 😃

Bred och omfattande utbildning

Bred och omfattande utbildning med föreläsare som brinner för sin ämnen.
Ett upplägg som gör att en aldrig behöver känna sig stressad utan en kan göra alla moment och studera i sin egen takt.

Mitt omdöme

Utbildningen från IPT tycker jag har varigt rolig, intressant och utmanande på flera olika sett. Jag har lärt mig en massor och funderar även på att läsa vidare fler av de kurserna som IPT erbjuder. Kursledarna och supporten har varigt hjälpsamma med frågor, och deras inlämmningssystem för uppgifter har fungerat väldigt bra för mig.

Lärt mig jättemycket

Lärt mig jättemycket. Ni ställer krav och ibland drar man håret av sig men till slut ramlar poletten ner och då lärde jag mig mer än om ni bara godkände något som inte var riktigt bra. Bra feedback på inlämningsuppgifter. Bra upplägg på hela utbildningen. Fantastisk tillgänglighet, ni svarar fort på mail.

Fantastik utbildning

Fantastik utbildning, rekommenderar alla framtida PT´s att ta just denna väg. Tufft och intensivt men super! Alla föreläsare var toppen och live föreläsningarna ger dig möjlighet att ställa frågor vilket var toppen. Speciellt med en genomsyrande attityd att det verkligen inte finns några dumma frågor!
Ska redan nu kika på nästa del av deras kursutbud för att fördjupa mina kunskaper

Bästa upplevelsen!

Stort tack till IntensivePT! För en fantastiskt bra utbildning och upplevelse. Lärarna var otroligt kunniga och engagerade. Samtliga aspekter av denna utbildning var super proffsiga och välstrukturerade. Jag rekommenderar 100%.

Grymt bra utbildning!

Tycker det är en grymt bra utbildning. Kan verkligen rekommendera till vem som helst att gå utbildningen genom IntensivePT. Väldigt bra och intressanta föreläsare/utbildare med väldigt bred kompetens. Tycker också att praktikhelgen var fantastiskt rolig och givande. Sen ett extra stort + till Karl o Andreas till eran feedback under examensarbetet och även under praktikhelgen. Väldigt glad att jag valde just denna utbildning hos IntensivePT.

En omfattande och mycket bra distansutbildning

En riktigt bra utbildning som verkligen tog upp allt från celler till muskler och kost. Var en mycket mer omfattande utbildning än jag trodde från början men det var bara bra då är det kvalitet. Det var riktigt bra att man läste på distans så du kunde styra din studietakt efter vad som passar just dig och ditt liv. Föreläsningarna var mycket längre än jag trodde, vanligt var att de var kring 5-6 timmar, så det var mastigt men bra att man sedan kunde se/lyssna på dom hur många gånger som helst i inspelad version. Man var inte tvungen heller att vara med på liveföreläsni garna men ett tips är att försöka vara med på dessa då du då har chans att ställa egna frågor. Ett till tips är att inte sitta å anteckna allt, lyssna och häng med på föreläsningen, se den sen igen och då kan du anteckna. Då kan du även pausa och gå tillbaka om du behöver höra det igen eller pausa för att hinna anteckna. Böckerna jag köpte var "Muskler anatomi och funktion" Marcus Eng, "Maximala resultat" Hurtig, Lavesson och Michael, "Biomekanik" Rolf Wirhed, "Styrketräningen anatomi" Pat Manocchia och " Anatomi med rörelselära och styrketräning" Rof Wirhed.

Tack så mycket!

Jag ville ägna en stund åt att ge positiv feedback på det personliga träningsprogrammet som jag nyligen genomförde med IntensivePT. Jag är grundligt imponerad av kvaliteten på utbildningen och det exceptionella stödet som ges under hela processen.

Först och främst måste jag berömma instruktörerna på IntensivePT för deras expertis och undervisningsförmåga. De hade inte bara omfattande kunskaper inom området personlig träning utan hade också en anmärkningsvärd talang för att leverera information på ett engagerande och tillgängligt sätt.
Informationen som gavs under utbildningen var både intressant och relevant. Läroplanen täckte ett brett spektrum av ämnen, vilket säkerställer en omfattande förståelse för personlig träningsprinciper, tekniker och bästa praxis. Jag uppskattade betoningen på praktisk tillämpning, vilket gjorde det möjligt för mig att se den direkta relevansen av den kunskap som förvärvats i verkliga träningsscenarier.
De praktiska träningshelgerna var ett framstående inslag i programmet. Dessa praktiska sessioner gav en möjlighet att tillämpa de teoretiska kunskaper som erhållits i en övervakad miljö. Instruktörerna var uppmärksamma och gav vägledning och feedback för att säkerställa att vi förstod de praktiska aspekterna av personlig träning på ett effektivt sätt. De praktiska helgerna var inte bara lärorika utan också trevliga och skapade en positiv och motiverande atmosfär.
Till sist vill jag uttrycka min uppskattning för det pågående stödet även efter att utbildningen avslutats. Engagemanget från IntensivePT-teamet att fortsätta stödja mig när jag går över till min professionella karriär som personlig tränare är verkligen anmärkningsvärt. Att veta att jag har en resurs att vända mig till för vägledning och råd när jag möter nya utmaningar är ovärderligt och ger mig förtroende för mina framtida ansträngningar.
Tack än en gång för ditt engagemang, expertis och engagemang för min engagemang för min framgång.
Sara.