Söndagsläsning för den ambitiösa #1

Söndagsläsning för den ambitiösa

Jag vet, jag vet. Det är förmodligen inte söndag när du läser det här. Alla har lite varierande scheman nu och jobbar remote. Men traditionen av söndagstidningen finns väl kvar? Eller?

Hur som helst börjar vi en ny serie där vi kategoriserar och länkar ut till några bra bloggposter som vi tidigare har skrivit. IPT-Bloggen har tusentals (?) bloggposter sedan vi startade och vi förstår att det är svårt att navigera runt allt. Dessutom kan man ha missat något som står ut och var riktigt bra. Så här kommer lite tips på vad du kan gå in och läsa när du får tid över.

Övningsval, utförande & Biomekanik

Vet du hur många övningar det finns? För det gör inte jag. Däremot vet jag att om vi kan biomekanik hjälper det väldigt mycket med rätt övningsval och utförande. Här kommer några bra poster om ämnet!

Hur ska jag resonera när jag vill hitta övningar för en muskel?

Övningar med hantlar

Skivstångsrodd - olika varianter

Hur man lär ut en Front Squat

Vad är en bra verbal cue?

Kickbacks med hantel - världens sämsta övning #3

Konstig terminologi

Det är alltid pinsamt om någon säger en term inom träning som vi inte kan. Men vi finns där för dig! Vi har flera avsnitt om konstig terminologi som man bör ha koll på. Exempelvis:

Vad är en AMRAP?

Death by - Världens vidrigaste träning

EMOM - Every minute on the minute

Sälj och eget företagande

Många blir förvånade att PT-Yrket har mycket med sälj att göra. Därför har vi sammanställt flera bloggposter för att hjälpa till. Vi svarar även på den eviga frågan “får jag spela Spotify på mitt gym?”

Få fler klienter - IDAG!

Får jag spela Spotify på mitt gym?

Hur startar man en Podcast?

Vad får du som PT betalt för?

Jag tror att det räcker så för idag. Kom ihåg att det kommer upp ny information varje vecka på www.intensivept.se/blogg och att vi släpper ett nytt avsnitt av PT-Podden varje vecka. Ett måste för alla träningsnördar! Lycka till och kör hårt.

boktipsKarl Gullö